Rumiem “les plantilles de la URV”?

A la reunió de la Mesa específica PDI amb el Vicerector José Font Capafons que va tenir lloc el passat 15/04/2024, els membres de la Junta i el Comitè vàrem reivindicar la necessitat de reduir urgentment la càrrega docent del professorat de la URV, demanant la definició d’un “pla concret” per millorar les condicions laborals del professorat.

Tenint en compte l’evolució de la plantilla dels últims anys i les necessitats previstes per els pròxims, la URV és una de les pitjors universitats en l’àmbit català per desenvolupar una carrera professional universitària en comparació amb altres universitats de l’entorn.

La proposta va ser rebuda amb interès pel vicerector i es va proposar formar un grup de treball per aprofundir en la definició de les possibles accions a prendre per tal de millorar la situació laboral de la plantilla.

Veurem !!!

Us continuarem informant.

Comparteix:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram