Acció sindical juny-juliol 2021

Hem treballat intensament, en el Grup de treball d’Oposicions i Oferta Pública, per poder arribar a un Acord amb la gerencia en relació a la Normativa reguladora de les borses de treball del PAS a la URV. El nostre objectiu és que aquesta sigui un exemple i referent de borsa de treball dinàmica, transparent i pública a la URV, amb criteris clars que funcionin.

En el Grup de treball de Valoració de llocs de treball del PAS estem implicats en l’establiment de criteris clars i objectius, per a valorar tots els llocs de treball, amb la voluntat de reduir les desigualtats, actualitzar les places degut a la contínua evolució de les funcions i tasques que desenvolupen, així com la solució de greuges històrics.

Endemés, el passat 22 de juliol ens vam adherir a la manifestació unitària contra la LGTBI‐FÒBIA al Passeig de Gràcia de Barcelona, a la que va assistir del company Xavier Fernández (a la fotografia de més amunt).

Comparteix:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram