Un gran equip!

Xavier Fernández

Olga Santiago

Miguel A. Lambán

Èrica Garcia

Mercè Curto

Montse Garcia-famoso

Jordi Carbó

Yolanda Viñas

Ana Pilar Callejón

Mireia Lindo

M. dels Àngels Moncusí

Xavier Segarra

Anna Santo

Sergi Llurba

Raquel Chaves

Olga Segú

Marta Serrano

Carlos Garcia-Barroso

Susana Aguado

M. Àngels Jiménez

Un gran equip!

Alison Cantos

Jorge Dueñas

Mireia Santo

Anna Santo

Marta Serrano

Hector Simón

Esther Guerrero

Anna Pallarès

Òscar Lorite

Josep Bonet

Xavier Segarra

Montse Garcia-Famoso

La teva elecció és essencial

Els dies 6 i 7 de juny se celebraran, en format d’urna electrònica, les eleccions sindicals a la Universitat Rovira i Virgili. En aquestes eleccions les treballadores i els treballadors de la URV poden escollir els seus representants sindicals per a la defensa dels seus drets laborals i per a la negociació de les condicions laborals.
La millora de les condicions laborals i socials del Personal d’Administració i Serveis (PAS) i del Personal Docent i Investigador(PDI), funcionari i laboral és el nostre compromís essencial.

Som un sindicat de classe!

Per què votar la candidatura de la UGT?

La Unió General de treballadores i treballadors (UGT) és un sindicat de classe que té una llarga trajectòria i experiència en la defensa dels drets laborals i sindicals dels treballadors  i les treballadores a través diàleg social, la negociació col·lectiva, la denúncia i la mobilització social. 135 anys d’història ens avalen.

VOLS CONÈIXER ALS NOSTRES CANDIDATS I CANDIDATES A LES ELECCIONS?

Som un sindicat de classe!

La UGT és un sindicat fort i ben estructurat, que té la capacitat de negociar i acordar amb els governs i l’administració les millors condicions laborals possibles, no només per als seus afiliats i afiliades, sinó també per al conjunt de persones treballadores.

que coneixem profundament els problemes que ens afecten en el nostre entorn laboral.

per abordar els temes laborals que ens pertoquen com a treballadores i treballadors de la URV.

presents a totes les Universitats Públiques Catalanes i Autonòmiques i formem part de la Confederació Sindical Internacional (CSI).

solvents i de reconeguda trajectòria professional.

pel que representem. El teu vot és essencial per millorar les nostres condicions de vida i laboral a la URV!

Totes les persones tenim dret a treballar en un entorn que ens proporcioni una sensació de benestar i satisfacció personal.

que promogui de forma efectiva el reconeixement professional, la igualtat, el respecte a la diversitat, la inclusió social, la col·laboració i la creativitat.

que volen una representació sindical progressista, transparent i amb experiència, allunyada del clientelisme sindical i eficaç en la defensa i millora dels drets laborals.

HI EREM, HI SOM I SEREM

L’aigua és una força poderosa que mai deixa de moure’s,
mai deixa de buscar el seu camí.

Margaret Atwood

FULL DE RUTA 2023-2027

La teva elecció és essencial

La millora de les condicions laborals i socials del Personal d’Administració i Serveis (PAS) i del Personal Docent i Investigador (PDI), funcionari i laboral és el nostre compromís essencial. Proposem una sèrie de mesures transversals i específiques de millora per a les persones treballadores, entre les quals destaquem les següents:

Millora de les condicions laborals

Augment de plantilla, reducció de la precarietat laboral, estabilització, formació i actualització professional. Desenvolupament de la carrera professional horitzontal i la valoració del tots els llocs de treball. Retribució justa i digna. Eines tecnològiques i informàtiques que simplifiquin i facilitin la nostra tasca, revisió i l’actualització dels processos de gestió i la simplificació de la burocràcia.

Igualtat efectiva entre dones i homes

En tots els àmbits de la vida universitària, condicions laborals i les oportunitats de promoció professional.

Participació i implicació del PAS i el PDI

Mecanismes de participació i consulta dels col·lectius en la presa de decisions.

Conciliació efectiva de la vida personal i laboral

Flexibilitat horària, foment del teletreball i polítiques de benestar laboral.

Salut laboral

Espais segurs, protegits i saludables. Formació integral. Erradicació dels riscos psicosocials. Enquestes periòdiques de clima laboral(mínim cada 3 anys) i mesures correctores.

Mesures de protecció social

Recuperació de l’acció social, millora de les condicions de jubilació, recuperació del complement de jubilació per al PAS Funcionari.

Mesures d’estalvi energètic i protecció delmediambient

Eficiència energètica. Transport sostenible. Gestió de residus. Conscienciació i formació.

Inclusió de la diversitat

Mesures concretes que fomentin la igualtat d’oportunitats en el lloc de treball garantint la seva adequació . Promoure un ambient de treball respectuós i inclusiu que valori la diversitat mitjançant campanyes de sensibilització i formació, en especial referència a les discapacitats psicosocials.

Uneix-te i guanya

Siguis PAS o PDI, laboral o funcionari i independentment de les teves condicions personals, la UGT de Catalunya és el sindicat que millor pot ajudar-te a defensar els teus drets, actuar de forma representativa i negociar les millors condicions laborals, els convenis col·lectius, i pots sentir-te informat i accedir a serveis sindicals i laborals d’alt valor afegit.